Zenés, táncos foglalkozások a legkisebbeknek
Népi játék és táncház hétfőnként - English Gym and Jam szerdánként

 
Máris nagy érdeklődés kí­séri a Dózsakerti Közös­ségi Házban meghirdetett új gyerekprogra­mokat: hétfőn délutánonként népi játék és táncház, szerdánként pedig zenés, táncos angol foglalkozás várja a legkisebbeket – és szüleiket.  
 
A hagyományos ma­gyar játékokat, táncokat, éne­keket és mondókákat bemutató foglalkozás-sorozaton a picik és szüleik egyaránt kellemesen érzik magukat – táncolnak, énekelnek, együtt játszanak. A foglalkozások hétfőnként délután öt órakor kezdődnek.
Megújult tartalommal vár­ja a kisgyerekeket (és szüleiket) a játékos, zenés angol nyelvta­nulás. A bevezető órák után no­vembertől az English Gym and Jam rendszer szerint tanulhat­nak majd a kisebbek és a nagyob­bak, életkoruknak és igényeiknek megfelelően, akár több csoport­ban is.
 
A szerdánként 16 órakor kezdődő, 45 perces foglalkozáso­kat egyelőre a 2-5 éves korosztály képviselői „látogatják”. A szervezők tervezik további csoportok indítását. Az 5-7 évesek számára későb­bi időpontokban kezdődne a nyelvtanulás, újabb angoltanár segítő közreműködésével. Elegendő számú jelentkező (minimum 7 gyermek) esetén délelőttönként külső helyszíneken, gyermekintézményekben is megszervezik a foglalkozásokat.
 
Az English Gym and Fun Magyarországon az első olyan mozgásra, aktív tevékenységre késztető foglalkozás, amely angol nyelven ösztönzi a 2-7 éves korú gyermekeket a feladatok teljesítésére, játszásra, éneklésre. Angol nyelvű vidám, pergő mondókák, dalok adják a „gymnastic” alaphangulatát, ezeknek a ritmusára zajlik a torna, mozgás, játék. A foglalkozások során megtanulják a legfontosabb mozgással, hétköznapi élettel kapcsolatos kifejezéseket és a híres angol dalokat.
 
Élvezhetik a gyerkőcök a speciális mozgásfejlesztő eszközök, melyek a nagymozgások és az egyensúlyérzék fejlesztését szolgálják. A programok célja, hogy az első találkozás az angol nyelvvel egy életre szólóan pozitív élményt adjon, és így a gyerekek számára a későbbiek során természetes legyen az idegen nyelvű kommunikáció.  
Bővebb információ: 30/6929-469; www. pontmagazin.hu.  
 
Képek az angol foglalkozásról
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A hagyományos játékok és táncház foglalkozáson készült fotók

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nyitnikek.blog.hu/api/trackback/id/tr893365181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása