A Nyitnikék és Kéksugár Családi Napközi működtetői áprilistól vidéken is népszerűsítik e családbarát szolgáltatást. Már bemutatkoztak Héregen és Vértessomlón, és készülnek Bajra is. A programot megfelelő helyszín biztosításával támogatták a helyi önkormányzatok.

A kezdeményezés célja, hogy megismertessék a családi napközik működését a kisgyermekes szülőkkel. A szervezők - a két tatabányai mosolygós napközi munkatársai - ingyenes játszóházat hirdettek, ahol a kicsiknek való játékok mellett kérdőívvel "faggatták" a szülőket, ismeretőt tartottak és egyéni beszélgetésen tájékoztatták az érdeklődőket a lehetőségekről. A játszóházban mindeközben tésztafüzérek, tavaszi virágok készülhettek - némi segítséggel.

A szervezők nem titkolt szándéka, hogy megfelelő számú érdeklődés és igény esetén akár közreműködjenek egy helyi családi napközi létrehozásában.

***

BAJ A sikeres héregi és a vértessomlói bemutatkozó után a TEKE-NYITNIKÉK CSALÁDI NAPKÖZI bemutatkozó játszóházat szervez május 12-én, szombaton 9 és 12 óra között Bajon, a Közösségi Házban (Petőfi u. 69.) is.

Szeretettel várjuk a várandós kismamákat és a bölcsődés korú (0-3 éves) kisgyermekeket és szüleiket, s mindenkit, aki szeretne többet megtudni e családbarát szolgáltatásról. Játszóházunkban pedig örömmel látjuk az óvodás és kisiskolás gyermekeket, akiknek a nyári szünetre táborokat hirdetünk.  

A május 12-ei programból:

- Játszószőnyeg piciknek
- Süss fel nap…- éneklés, mondókázás
- Beszoktatás, elszakadás – tanácsadás szülőknek
- Ragasztás, rajzolás: tavaszi dekoráció, virágok és virágfüzér készítése, tésztafűzés
- Ismertetők: óvodás és kisiskolás nyári táborokról; English Gym & Fun - táncos-zenés angolról…
- Nyitnikék-totó…

Programunk ingyenes! Nyitott szívvel és szeretettel várjuk Önt és gyermekét, gyermekeit! Infó: 30/6929-469, www.nyitnikek.blog.hu

Szólj hozzá!

Címkék: csana

A bejegyzés trackback címe:

https://nyitnikek.blog.hu/api/trackback/id/tr94482368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása