A Tájak, Emberek, Környezet Egyesület (TEKE) által működtetett Nyitnikék és Kéksugár családi napközi Gyermekszigetet alakít ki a KEMEXPO ideje alatt április 13-a és 15-e között. A kicsiket hangos és puha játékok, a nagyobbakat MeseTV és különféle kézműves foglalkozások, a felnőtteket pedig könyvismertető és TOTÓ várja a standnál.
 
A három napos vásár alatt a szervezők gondoskodnak a legkisebbek szórakoztatásáról is a Gyermekszigeten. Naponta 10 és 18 óra között kereshetik fel a standot, ahol a legkisebbeket libikóka, csúszda, hangos és puha játékok várják. A MeseTV régi magyar meséket sugároz majd, de lesz mesélés, sőt, a nagyobbak még saját mesét is írhatnak a KEMEXPÓN. Tavaszi dekoráció is készülhet, virág és tésztafüzérek és társasjátékokkal is lehet majd játszani. Éneklés, mondókázás mellett tanácsokat is lehet kérni majd a beszoktatással, az elszakadással kapcsolatban.
 
Ismertető is lesz az English Gym & Fun - táncos, zenés játékos angol nyelvtanulással, a Lánc, lánc, eszterlánc népi játék és táncházzal kapcsolatban, valamint az óvodásoknak és iskolásoknak tervezendő nyári táborokról. Lesz játékos Nyitnikék-totó, és naponta vehetnek át apró ajándékokat azok, akik jól töltötték ki a feladványokat.
 
Az érdeklődő tatabányaiak megismerkedhetnek a Dózsakerti Közösségi Házat működtető Tájak, Emberek, Környezet Egyesülettel, a közösségi ház programjaival.
 
Az egyesület a várossá nyilvánítás 65. évfordulójára tervezi a 2007-ben kiadott Lehetőségek és kihívások című kötet folytatását. Készülő könyv apropóján a KEMEXO alatt beszélgetésre, játékos TOTÓ kitöltésére invitálják az érdeklődőket, és bemutatják korábbi kiadványaikat is (könyvek, DVD).
 
Programjaink ingyenesek. Szeretettel várunk a gyermekeket, szülőket és minden érdeklődőt!
 
Információ: Sugár Gabi, 30/6929-469;
www.nyitnikek.blog.hu.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://nyitnikek.blog.hu/api/trackback/id/tr744368544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása