A hagyományokhoz híven az idén novemberben is a tatabányai Földi Imre Sportcsarnok adott otthont az egyre népszerűbb bababörzének – a gyerekruhák, gyerekjátékok és bútorok, kellékek vásárának. A zord időjárás dacára délelőtt sokan keresték fel a sportcsarnokot: volt, aki vásárolni is akart, mások csak nézelődtek, vagy a játékokat vették igénybe: az ugrálóvárat vagy a - még kisebbek - a Mézeskalács "Bölcsi-Ovi" szintén hagyományos játszóházat.

A Mézeskalács "Bölcsi-Ovi", azaz a Nyitnikék és a Kéksugár családi napközi két munkatársa, Sugár Gabi szakmai vezető és Erika néni gondozó délután három óráig fogadták a kisgyerekeket a játszószőnyegen vagy az asztaloknál, ahol rajzolhattak, színezhettek, kockázhattak, miközben szüleik ismerkedhettek a Mézeskalács fejlesztőprogramokkal, a családi napközik szolgáltatásaival.

Fotók

A bejegyzés trackback címe:

https://nyitnikek.blog.hu/api/trackback/id/tr754919702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása