"Anyukám, anyukám, találd ki, hogy az én kincsem ugyan ki?...." zárták a húsz perces előadásukat a Nyitnikék és Kéksugár Családi Napközi kis lakói szerdán délután, az anyukák és nagymamák köszöntésére rendezett meghitt ünnepségen. Anyukák és nagymamák mellett apukák és nagypapák is eljöttek, hogy megnézzék gyermekeiket, unokáikat.

Süss fel nap..; Én ki kertem...és még sorolhatnánk a kis ünnepségen felcsendült dallamokat, versikéket. Sokan dörzsölgették szemüket, amint a másfél és három éves kor közötti gyermekek fegyelmezetten és ügyesen adták elő műsorukat. Az anyák napi programot a napközi egyik kis lakója külön számmal zárta.

A gondozók - Gabi, Niki, Erika és Olga néni - nagy igyekezettel adták át az anyukáknak és a nagymamáknak a kis ajándékokat, amelyek mindegyike valamilyen szinten kötődött a gyermekekhez. A kis bemutató végén pedig megvendégelték a kicsiket és nagyokat. Az egyik szülő jóvoltából videók is készültek az eseményről.

Videók: 1 | 2 | 3

Fotók:

A bejegyzés trackback címe:

https://nyitnikek.blog.hu/api/trackback/id/tr614504519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása